Aftermath sau cum să pierzi vremea

epy2zt17Aftermath este unul dintre cele mai proaste seriale pe care le-ma văzut anul acesta. Recunosc că m-am uitat la tot sezonul, probabil că din masochism, dar și din curiozitatea de a vedea cât de prost poate fi un serial și povestea pe baza căreia se construiește.

Aftermath este din 2016 și sper să rămână acolo. Serialul ne spune povestea familiei Copeland și modul în care aceasta încearcă să supraviețuiască sfârșitului lumii. Familia este alcătuită din tata Copeland care este, evident, un fel de specialist în civilizații și a modului cum acestea prevestesc sfârșitul lumii. Spun un fel de specialist pentru că este absolut penibil și mai mult bolborosește ceva acolo decât face referințe pertinente, de stai și te întrebi cât de scump trebuie să fi ajuns un documetarist la Hollywood zilele astea.

Dacă tata Copeland este intelectualul familiei, mama interpretată de Anne Heche, este maco-ul familiei. Fostă membră a Air Force, cucoana e plină de sine și este absolut penibilă când face pe-a femeia fatală cu ocazia întâlnirii cu un fost camard. Pe-ni-bi-lă!

Familia este completată de trei copii, un băiat și două fete gemene. una dintre gemene este deșteaptă, cealaltă este să zicem nonconformistă și cum o numește un personaj „funny”. Faptul că sunt gemene determină apelarea la toate clișeele văzute și răzvăzute: care e care, ba se urăsc ba se iubesc, ba una se consideră mai mare și cealalată mai mica…Oricum, probabil că sunt cele mai simpatice din film.

Sfârșitul lumii înseamnă cutremure, explozii solare (al naibii, nu mai există guvern și nu mai emite decât un singur post de radio, dar telefoanele mobile merg bine mersi aproape tot timpul), apariția unor ființe fantastice și a unor indivizi dispuși să profite și în ultimele zile ale Lumii.

Serialul este atât de previzibil încât îți vine să te duci să îi spui tovarășului care a scris scenariul că are nevoie de o reconversie profesională. Actorii sunt atât de falși încât te întrebi dacă au fost plătiți sau e vorba de amatori. Singura idee care mi-a plăcut cât de cât este aceea care susține că universurile paralele se unesc la sfârșitul lumii și de aceea apar o serie de ființe mitologice cum ar fi quetzalcoatl și skin walker-ii.

Finalul este absolut penibil.Sincer, nu mi-aș fi dorit să îl văd pe actorul Louis Ferreira, cunoscut din Breaking Bad și SG Universe, cum ar arăta în mizerie…nespălat, burtos și un pic într-o ureche. Partea cu într-o ureche m-a deranjat cel mai puțin.

În concluzie, vă sfătuiesc să vă uitați la cest serial dacă vreți să fiți masochiști.

 

 

Diana

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s