The Catch sau când lucrurile nu sunt ceea ce par a fi

download (3)Poate îl știți deja, având în vedere că este la al doilea sezon. Eu abia acum l-am descoperit și pot spune că îmi place mult, chiar foarte mult. Probabil din cauză că este cu Mireille Enos din The Killing, care mie mi se pare super. În plus, în acest serial își poate pune în valoare frumusețea; așa că, pe lângă o poveste interesantă, îți poți clăti ochii cu o femeie îmbrăcată cu gust, cu niște interioare demențiale și mașini asemenea și, uneori, câte un pic de artă.

Alice Vaughan este o femeie care pare a avea totul: o carieră de succes, prieteni excelenți și un tip super cu care urmează să se mărite. Alice este detectiv particular, specializată în a prinde diverși escroci care mai de care mai inventivi. Ceea ce nu află decât prea târziu este faptul că logodnicul perfect este tot un escroc, se pare de mare clasă, devreme ce reușește să o determine să îi semneze un cec prin care Alice rămâne fără bani. Și de aici începe practic povestea noastră. Joaca de-a șoarecele și pisica dintre cei doi, cazuri care apar și trebuie rezolvate pe parcurs, câteva personaje secundare ale căror povești sunt, de asemenea, bine construite, fac deliciul acestui serial.

În plus, m-a ajutat să aflu despre Maria Kreyn, o artistă ale cărei tablouri sunt absolut minunate. Dacă prețurile pentru lucrările ei pe care le vehiculează serialul sunt reale, atunci nu pot spune decât „Oau!”.

Să nu aveți așteptări de profunzime, întrebări existențiale sau drame. The Catch este un serial de relaxare, plăcut și în același timp unul care nu îți jignește prea tare inteligența. În plus, accentul britanic al Soniei Walger este absolut delicios. Pe Sonia o știți cu siguranță din Law&Order: Special Victims Unit, Lost și Criminal Minds.

Diana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s